Från gaming till vitt snus

Vi som står bakom BUFF 1UP™ är ett glatt gäng med en stor passion för att producera riktigt bra och välsmakande tobaksfritt snus.  Vi sätter stort fokus på att utveckla nya och spännande smaker. En  annan stor passion vi alla delar är gaming. Vi älskar att spela, allt från retro-spel till det senaste spelen på alla möjliga plattformar och enheter. Så med BUFF 1UP™ har vi hittat ett unikt sätt för oss att slå samman våra passioner, tobaksfritt snus med koppling av både smak och design till gaming världen. 

TILLVERKAD I SVERIGE

Med kärlek och kvalitet

Vårt huvudkontor är baserat i Sverige. Vi gör allt internt. Produktdesign, marknadsföring, logistik, tillverkningsspecifikationer, kundsupport och leverans. På så sätt kan vi hålla en mycket hög kvalitet både på våra produkter och kundupplevelsen som helhet. Tillverkningsanläggningarna finns också i Sverige.

Vi strävar efter perfektion
En av våra hörnstenar är att alltid lyssna på kunden. Vi utvecklar våra nikotinprodukter åt dig. Så länge du är över 18 år räknas din åsikt. Om du har några synpunkter på våra produkter eller frågor, vänligen kontakta oss i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

Kontakta BUFF 1UPTM

Vi vill gärna höra från från er. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.