Villkor

Den här sidan anger användarvillkoren enligt vilka du får använda vår webbplats på www.buff1up.com (vår webbplats), oavsett om du är gäst eller registrerad användare. Läs dessa villkor noggrant innan du börjar använda webbplatsen. Genom att använda vår webbplats anger du att du accepterar dessa användarvillkor och att du samtycker till att vara bunden av dem. Om du inte godkänner dessa användarvillkor, vänligen avstå från att använda vår webbplats.

1. INFORMATION OM OSS

Buff 1Up är ett handelsnamn för Twinroll Service AB reg. nr 556656-9868, (”vi”, ”vår” eller ”oss” i förekommande fall).
Buff 1Up, med nummer 018702778 har registrerats som ett varumärke

2. ANVÄNDA VÅR WEBBPLATS

2.1 När du använder vår webbplats måste du följa bestämmelserna i dessa användarvillkor.
2.2 Du måste vara 18 år eller äldre för att använda vår webbplats och våra tjänster.
2.3 Du ansvarar för att vidta alla åtgärder som krävs för att du ska få tillgång till vår webbplats. Du ansvarar också för att se till att alla personer som går in på vår webbplats via din internetanslutning känner till dessa villkor och att de följer dem.

 

3.INTELLEKTUELLA RÄTTIGHETER

3.1 Vi äger eller är licenstagare till alla immateriella rättigheter på vår webbplats och allt material som publiceras på webbplatsen. Dessa rättigheter skyddas av lagar och fördrag runt om i världen. Alla sådana rättigheter är reserverade.

 

4. VÅRA PRODUKTER

4.1. Produkternas huvudsakliga egenskaper: Detaljerad information om våra produkter ges i samband med produkterna så som de presenteras på webbplatsen. Observera att bilder av produkter och förpackningar på webbplatsen endast är för illustrativa syften. Små variationer kan därför förekomma mellan den levererade produkten och/eller förpackningen, och bilden av produkten och/eller förpackningen som finns tillgänglig på Webbplatsen.
4.2. Vi säljer nikotinprodukter: Våra produkter och våra produktprover innehåller nikotin, som är ett mycket beroendeframkallande ämne.